Hoe het werkt

Heeft u een onderneming, vereniging of stichting in Roermond of directe omgeving, dan kunt u hier kosteloos een link naar uw eigen site laten plaatsen. Aanmelden kan met het hiervoor bestemde formulier. Staat uw link er al bij maar wordt er iets onjuist weergegeven dan kunt u dit ook middels dit formulier kenbaar maken. Het wordt dan meteen aangepast.

Gaat u eens na wat u per dag voor een advertentie betaald in een weekblad. Op deze bedrijvensite kan uw vermelding voorzien worden van een kader en een kleurtje. Voor EUR 2, 00 per maand valt uw link meer op. De minimale duur betreft 12 maanden.

Beschikt u niet over een website maar heeft u toch behoefte aan een treffende internetpresentatie dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Er wordt een mooie webpagina voor u gemaakt waar u verder geen omkijken naar heeft. U betaald hiervoor slechts EUR 4,00 per maand. De minimale duur betreft 12 maanden.

Voor EUR 149,00 heeft u een professionele website. Deze is geheel compleet en gebruiksklaar. Dit is inclusief domeinnaam en een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS) om zelfstandig uw site te onderhouden! Vraag naar de mogelijkheden…

Wij wensen u goede zaken toe!

www.regio-remunj.nl